If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Потвърждавам долното с едно доуточнение, апартамента от 2 етаж искам.
Ще се включа и аз. Утре ще мина през бачкането да си направя 25 и 26-ти неприкосновени дати.
За стикери:
1) 2 с ника (държа да са изписани точно така: TRENDi);
2) 1 стикер за срещата.
За спане(предложението от 1239) ми е достатъчно едно легло, но нямам нищо против да се шира с още 1 бр. колега, колежка в апартамент. Та, на ЛС някой, ако иска да си разделим апартамент да ми драсне, за да заплюя един бр.
.... Направо 1 -ния апартамент за мен .
П.С. Естествено, че ако има семейни колеги(или производни - лудо влюбени, чифт и повече еднополови любовници ), които го предпочитат ще им бъде отстъпен.
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Аз даже смятам че крайната дата за заявки по стаи трябва да е 12.07 - за да можем да сме спокойни за резервацията. Ще помоля колегата 1239 пак да уточни въпроса за капарото, за да можем да съберем кинти от желаещите. Колкото до напитките за вечерта, струва ми се че домакините могат да осигурят все пак едно нормално количество бири и безалкохолно, а твърдото да си носим ние. Все пак не е удобно някак да отидеш на национална среща с една каса бира и няколко десетки бутилки безалкохолно в багажника
Сега по един друг въпрос - имам една може би добра идея за рекламна фланелка, но ми трябва човек, който да може да ги закупи и изработи. Помагайте ако знаете такива хора - мисля че ще се получи добре. Ето какво имам предвид :
Пак да помоля - ако ви харесва идеята и ако знаете кой може да ги направи, и да са на нормални цени - помогнете !
Аз в момента съм поръчал да ми правят една тениска и ще ми излезе 18 лева,като не е обикновена тениска(в смисъл като тези за 3-4 лева памучни най-обикновени)и е с надпис ALFA ROMEO отпред на гърдите и емблемата отзад с размерите на лист А4.И Алекс много ни е близко,зад автогара ЮГ е(до евро 07)...
За капарото и аз много много не можах да разбера честно казано - мисля че ние трябва да решим.
Утре ще разпитам за цени на вечеря как стоят нещата и после да решим по колко се пада на човек - нощувка+вечеря и да решим как стоят нещата за капарото.
Аз също съм съгласен с по-предишен пост, като се реши да дам всичко на AlfaUser и да не ги похарча.Ама колегите, които не са от Пловдив нз
няма проблем за капарото.лично аз освен на Алекс на друг пари НЕ пращам.фанелката е чудесна,само да не е бяла.даже патешко жълто с електрикави зелени надписи,няма да има по-щастлив от мен.
Сега трябва да решим дали всичките ще изберем една вечеря или кой какво иска точно.
А относно капарото - аз предлагам АLFA USER да събира парите. Аз например като се разбере по колко се пада - ще му ги дам всичките. Смятам че не пречи всички от Пловдив да направят така. А тези от другаде или да ги пратят. Та да може всичко да е максимално сигурно.
Цените гледам са съвсем нормални
Не знам за другите, но аз и Милена предпочитаме да не се ограничаваме с точно определено меню, макар че ако си направим такова за всички, на домакините ще им е доста по-лесно. Примерно всеки заявява нещо от рода на :
салата - 2бр
пилешка пържола - 1бр
татарско кюфте - 2бр
пържени картофи със сирене - 2 бр
и т.н.
По въпроса с капарото - щеше ми се колегата 1239 да говори със домакините за разумната сума за капаро, която да оставим - все пак не е нужно да даваме цялата сума, нали ?
Не остана решен и въпроса с "течната храна" - ясно е,че всеки може да си донесе една бутилчица водка/уиски, но какво правим например със желаещите да пийнат 2-3 бирички ??? Каса бира в багажника едва ли ще е най-подходящия багаж за националната среща
Подсещам ви и за един друг въпрос - досега само 12 човека са уточнили каква стая искат ... Има още малко време, за да заявим на домакините точно какво ще искаме, и да ни бъде резервирано.
Цените гледам са съвсем нормални
Не знам за другите, но аз и Милена предпочитаме да не се ограничаваме с точно определено меню, макар че ако си направим такова за всички, на домакините ще им е доста по-лесно. Примерно всеки заявява нещо от рода на :
салата - 2бр
пилешка пържола - 1бр
татарско кюфте - 2бр
пържени картофи със сирене - 2 бр
и т.н.
По въпроса с капарото - щеше ми се колегата 1239 да говори със домакините за разумната сума за капаро, която да оставим - все пак не е нужно да даваме цялата сума, нали ?
Не остана решен и въпроса с "течната храна" - ясно е,че всеки може да си донесе една бутилчица водка/уиски, но какво правим например със желаещите да пийнат 2-3 бирички ??? Каса бира в багажника едва ли ще е най-подходящия багаж за националната среща
Подсещам ви и за един друг въпрос - досега само 12 човека са уточнили каква стая искат ... Има още малко време, за да заявим на домакините точно какво ще искаме, и да ни бъде резервирано.
Абсолютно съгласен съм с теб значи аз ще съм от хората с няколкото бири.....иначе за менюто както се разберете мога да избера индивидуално мога и общо.
ПП: Напомням ти че единия човек при мен отпадна да ме имате впредвид едно легло на първия етаж.
От много време пиша и все оставам неразбран - това за цялата сума е моя идея - да си дам и да не ги мисля повече тези пари - защото не че са много, но на преди срещата сме на море и да не стане някой сакътлък.
И моята идея е аз като дам цялата, и още някой друг като даде цялата и да се направи резервацията на всички, а тези които са от много по-далече и не им се занимава с пращане на пари, направо ня място.
А относно бирата или аз не обяснявам или нещо не се чете както трябва - има там и бира има и безалкохолни има и твърд алкохол - има и снимки в сайта, но хората обясниха че няма проблем и да се носи - кой както реши.
Ако някой иска може хляб и лютеница да се носи и на масата с всички да седне - няма да го върнат хората - това имах впредвид - че е хижа а не хотел
Според мен трябва максимално да улесним домакините от към меню.
И предлагам всеки да си заяви ПРИМЕРНО меню.
Ето например аз искам
1 бр салата
1 св. пържолка + гарнитура картофки и 2 фил. хляб.
Нещо такова.
Предполагам,че всеки знае какво обича да яде и да пие и избора му няма да е много по-различен.
Така ще се знае ПРИМЕРЕН брой на нещата.
И няма да се наложи да се чака с часове за 1 салата и 1 пържола => няма да има после оплаквания от времето за изпълнение на поръчката.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Comment